over ...

florist verdonck

De start

2001 – Nieuwpoort

Op drieentwintig jarig leeftijd zag mijn eigen zaak het levenslicht op 28 april 2001 in de winkel wandelstraat van de mondaine kuststad Nieuwpoort.  Sinds jaren is de zaak uitgegroeid tot een vast begrip in Nieuwpoort met een naam van service en kwaliteit. Waar steeds gezocht wordt naar de laatste nieuw planten en bloemensoorten die op de markt zijn.

Afgestudeerd 

1998 – Vrije agro en biotechnisch instituut Roeselare

In 1998 studeerde ik af in Roeselare aan het Vrije agro en biotechnisch instituut in Roeselare . Na een richting Tuinbouw met als specialisatie Bloemsierkunst mocht ik stage gaan doen bij De Orangerie (Zedelgem), De Vier Seizoenen (Carl Vandermoere-Brugge), Geert Pattyn (Geluwe) .  Een prachtige leerervaring waar ik bijzonder van heb genoten .

 

Werkervaring

1998 – 2001 – Knokke, Oostduinkerke

Het begon met een floriste te vervangen die in zwangerschapsverlof was in Knokke bij Muguet.  Na deze periode bleef ik er half tijds werken en vulde ik de rest van de week aan met een halftijdse werkweek bij bloemen Conny & Geert destijds.   Ik zag toen een mogelijkheid in Nieuwpoort met veel potentieel .

geopend sinds
0
webshop sinds
0
geboren
0
ons huisnummer
0